Pentru budinca de spanac cu sunca si branza se alege spanacul, se spala in mai multe ape si se fierbe. Se scurge si se toaca pe fund sau se trece prin masina de tocat.
Pentru budinca de spanac cu sunca si branza se alege spanacul, se spala in mai multe ape si se fierbe. Se scurge si se toaca pe fund sau se trece prin masina de tocat. Separat se face un sos gros dintr-o lingura de unt si o, lingura de faina, stinse cu o ceasca de lapte sau de apa in care a fiert spanacul. Se amesteca cu piureul de spanac si dupa ce s-a mai racorit, se adauga trei galbenusuri puse pe rand, iar la sfirsit cele trei albusuri batute spuma si putina sunca taiata marunt. Se potriveste de sare. Se unge bine cu unt o forma de budinca, se toarna compozitia, se acopera si se pune cu totul in alt vas cu apa, la cuptor. Se tine 40 — 50 de minute. Se rastoarna si se presara deasupra cu putina branza rasa sau cu cascaval ras.
Budinca de spanac cu sunca se serveste calda cu branza rasa sau cu cascaval ras.
Si pentru ca azi e o zi speciala pentru mine :P, m-am cadorisit cu un tort. Sa nu va zic ca am facut blatul, pe urma aproape...
Tort Alb Negru (sau Tort Aniversar)Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa