Chifle delicioase umplute

Pentru chiflele delicioase umplute se taie capace la chifle. Se scobeste miezul, care se moaie cu o ceasca de lapte. Se freaca adaugand un ou, verdeata, branza rasa.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 chifle rotunde
  • 2 cesti lapte
  • 1 ou
  • 2 linguri branza rasa
  • 1 ceasca smantana
  • 2 linguri unt
  • verdeata
  • sare
  • piper.

Mod de preparare

Pentru chiflele delicioase umplute se taie capace la chifle. Se scobeste miezul, care se moaie cu o ceasca de lapte. Se freaca adaugand un ou, verdeata, sare, piper si branza rasa. Se moaie in lapte atat chiflele, cat si capacele, se umplu cu compozitia de mai sus, se asaza intr-o farfurie rezistenta la foc, cu o lingura de unt si se dau la cuptor. Cand chiflele umplute sunt rumene, se toarna in farfurie laptele ramas, amestecat cu o ceasca de smantana, se lasa sa dea un clocot si se servesc cu totul.


Chiflele umplute se servesc calde.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...