Se fierb cartofii in coaja, si dupa ce s-au racit se curata si se dau prin razatoarea mare. Se pune orezul spalat bine la fiert, dupa care se scurge.
Se fierb cartofii in coaja, si dupa ce s-au racit se curata si se dau prin razatoarea mare. Se pune orezul spalat bine la fiert, dupa care se scurge. Se amesteca cartofii cu orezul, se adauga usturoiul pisat, ceapa tocata marunt, sare, piper, o lingura de faina, si se amesteca bine. Se mai adauga faina, daca compozitia e prea moale.
Se formeaza chiftele care se dau prin pesmet si se prajesc in ulei incins. Se scot pe un prosop absorbant.
Se servesc cu marar alaturi de legume fierte.
Retete de post
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii