Se fierb granulele de soia in apa cu sare timp de 30 minute si se scurg. Se stoarce cu mana soaia, ca sa iasa apa din ele. Se aseaza intr-un vas, se a
Se fierb granulele de soia in apa cu sare timp de 30 minute si se scurg. Se stoarce cu mana soaia, ca sa iasa apa din ele. Se aseaza intr-un vas, se adauga faina, usturoiul pisat, sare si piper, patrunjelul tocat marunt si cimbru. Se amesteca pana se omogenizeaza si se adauga apa minerala, uleiul pana se incorporeaza totul.
Se formeaza chiftele cu mainele umezite in apa rece, se dau prin pesmet si se prajesc pana devin aurii. Se scot pe un prosop de hartie absorbant.
Se servesc cu ketchup, mustar sau hrean.
Retete de post
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti