Se fierb granulele de soia in apa cu sare timp de 30 minute si se scurg. Se stoarce cu mana soaia, ca sa iasa apa din ele. Se aseaza intr-un vas, se a
Se fierb granulele de soia in apa cu sare timp de 30 minute si se scurg. Se stoarce cu mana soaia, ca sa iasa apa din ele. Se aseaza intr-un vas, se adauga faina, usturoiul pisat, sare si piper, patrunjelul tocat marunt si cimbru. Se amesteca pana se omogenizeaza si se adauga apa minerala, uleiul pana se incorporeaza totul.
Se formeaza chiftele cu mainele umezite in apa rece, se dau prin pesmet si se prajesc pana devin aurii. Se scot pe un prosop de hartie absorbant.
Se servesc cu ketchup, mustar sau hrean.
Retete de post
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii