Pentru chiftele de sparanghel la cuptor se prefera sparanghel cu firul verde si subtire. Se curata si se fierbe la fel ca mai sus si se scurge bine de apa.
Pentru chiftele de sparanghel la cuptor se prefera sparanghel cu firul verde si subtire. Se curata si se fierbe la fel ca mai sus si se scurge bine de apa. Se trece prin masina de tocat carne. Se adauga faina, branza, o lingura de unt, ouale puse pe rand, sare. Se amesteca totul impreuna. Se face o pasta groasa ca o smantana. Se ia cu lingura din compozitie, se da drumul intr-o tigaie cu untura fierbinte si se rumenesc chiftelele pe amandoua partile. Se asaza intr-o forma rezistenta la foc. Se toarna deasupra smantana amestecata cu o lingurita de faina, se presara branza rasa. Se dau o jumatate de ora la cuptor.
Chiftelele de sparanghel la cuptor se servesc calde.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii