Se pune fasolea la inmuiat in apa pana a doua zi. Se fierbe in 2 -3 ape cu sare, la foc mic, pana cand se inmoaie bine. Se tau ceapa si morcovul si se
Se pune fasolea la inmuiat in apa pana a doua zi. Se fierbe in 2 -3 ape cu sare, la foc mic, pana cand se inmoaie bine.
Se tau ceapa si morcovul si se calesc in ulei, care se sting cu pasta de tomate. Se adauga boabele de fasole, rosiile decojite si zdrobite, foaia de dafin si putin cimbru.
Se toarna 2 cani cu apa in care a fiert fasolea, si se lasa la dea in cateva clocote, dupa care se da la cuptor sa scada.
Se condimenteaza cu sare dupa gust, dupa care se adauga verdeata tocata fin si tarhon.
Pofta buna!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj