Lasagna cu gorgonzola

Toate produsele Gorgonzola IGOR sunt recunoscute de maestrii bucatari din intreaga lume, fiind apreciate in combinatii culinare cu legume, paste, risotto, pizza, fripturi de vita si pui

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Un pachet de lasagna
  • 200g gorgonzola dolce IGOR
  • 150g radicchio
  • 0.5l bechamel
  • Unt
  • Sare
  • Parmigiano Reggiano ras

Mod de preparare

Spalati bine radicchio. Intr-o tigaie puneti o lingurita de unt, un varf de cutiti de sare, adaugati radicchio si lasati pe foc cateva minute. Amestecati sosul béchamel cu gorgonzola pana cand obtineti un preparat cremos.

Umpleti o tava de copt alternand straturi de lasagna, radicchio si sosul de gorgonzola. Adaugati deasupra Parmigiano Reggiano ras. Introduceti la cuptorul incins in prealabil la 180 °C timp de 20 de minute. Lasati sa se raceasca 10 minute inainte de a servi.


Consistenta  cremoasa  si aroma inconfundabila recomanda gorgonzola IGOR ca fiind o branza ideala pentru a fi servita impreuna cu preparate rafinate.

Gorgonzola Dolce Cremoso se potriveste perfect in retetele de aperitive, ca desert sau servita ca atare, impreuna cu paine sau biscuiti crocanti. Vinurile recomandate pentru a fi servite alaturi de acest sortiment de gorgonzola sunt cele albe.

Toate produsele Gorgonzola IGOR sunt recunoscute de maestrii bucatari din intreaga lume, fiind apreciate in combinatii cu legume, paste, risotto, pizza, fripturi de vita si pui.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...