Se pune apa sa fiarba in ceaun, se adauga sarea necesara si, cind apa clocoteste, se toarna malaiul in ploaie. Se amesteca incet cu o lingura de lemn,
Se pune apa sa fiarba in ceaun, se adauga sarea necesara si, cind apa clocoteste, se toarna malaiul in ploaie. Se amesteca incet cu o lingura de lemn, invirtind pentru ca malaiul sa nu faca cocoloase.
Mamaliga se fierbe pe foc mic 20 de minute, apoi se trage ceaunul de pe foc si se desprind marginile cu lingura.
Mamaliga se rastoarna pe o farfurie mare si se serveste fierbinte.
Pofta buna!
Alte mancaruri
recomandate:
Varza la cuptor
Tocanita de pipote cu inimi
Vinete coapte
Nu am prea multe sa va zic de aceata prajitura decat ca e un desert perfect de weekend cu ingrediente la indemana tuturor. Un...
Prajitura cu budinca si fructeDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti