Reţetă de preparare a papanaşilor de gris cu brinza de vaci

Reţetă de preparare a papanaşilor. Se amesteca brinza cu grisul, se pune un praf de sare in amestec, se omogenizeaza cu un ou crud batut bine si se fac din amestec papanasi ce se fierb

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Reţetă de preparare a papanaşilor
  • 200 g brinza de vaci
  • 100 g de gris
  • 50 g unt
  • 50 g zahar pudra
  • 1 ou

Mod de preparare

Se amesteca brinza cu grisul, se pune un praf de sare in amestec, se omogenizeaza cu un ou crud batut bine si se fac din amestec papanasi ce se fierb in apa care clocoteste.

Cind se pun papanasii la fiert, focul se micsoreaza.

Se scot cind cad la fundul vasului in care fierb, se scurg, se stropesc cu unt fierbinte si se pudreaza cu zahar farin.

Se servesc ca desert.
Pofta buna!

Alte retete

recomandate:

Tocanita greceasca de legume

Ciuperci pane

Ciuperci cu maioneza si usturoi

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Ciorba de pui cu legume

Aveam 3 copanele in frigider si m-am gandit sa fac o ciorbita de pui cu legume. A iesit o bunatate.  #gatescpentruocarte  

Ciorba de pui cu legume
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii