Reţetă de preparare a papanaşilor. Se amesteca brinza cu grisul, se pune un praf de sare in amestec, se omogenizeaza cu un ou crud batut bine si se fac din amestec papanasi ce se fierb
Se amesteca brinza cu grisul, se pune un praf de sare in amestec, se omogenizeaza cu un ou crud batut bine si se fac din amestec papanasi ce se fierb in apa care clocoteste.
Cind se pun papanasii la fiert, focul se micsoreaza.
Se scot cind cad la fundul vasului in care fierb, se scurg, se stropesc cu unt fierbinte si se pudreaza cu zahar farin.
Se servesc ca desert.
Pofta buna!
Alte retete
recomandate:
Tocanita greceasca de legume
Ciuperci pane
Ciuperci cu maioneza si usturoi
Nu am prea multe sa va zic de aceata prajitura decat ca e un desert perfect de weekend cu ingrediente la indemana tuturor. Un...
Prajitura cu budinca si fructeDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti