Papara de paine cu branza de oi

Pentru papara de paine cu branza de oi taie dintr-o franzela alba felii groase de un deget. Se pun sa se moaie cu lapte. Se unge cu unt o forma rezistenta la foc.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 12 felii de paine
  • 2 cesti lapte
  • 4 linguri branza de oi
  • 2 linguri unt
  • 2 oua
  • 1 lingura branza rasa
  • sare.

Mod de preparare

Pentru papara de paine cu branza de oi taie dintr-o franzela alba felii groase de un deget. Se pun sa se moaie cu lapte. Se unge cu unt o forma rezistenta la foc. Se asaza pe fund un rand de felii de paine, se presara branza de oi, care nu trebuie sa fie iute, apoi din nou paine si branza, avand grija ca forma sa nu fie prea plina, deoarece papara creste la cuptor. Se adauga o lingura de unt si doua oua batute cu o ceasca de lapte si putina sare. Se presara branza rasa. Se da la cuptor sa se rumeneasca incet, trei sferturi de ora.


Papara de paine cu branza de oi se serveste calda.

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Legume umplute cu pui

Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...

Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...

Parteneri
Bucataras.RO

Pulpe de pui cu paste

Pulpe de pui cu paste
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise