Piftii cu soia

Mai intai se prepara o portie de "Supa de carne" falsa din fasolea alba uscata pusa la inmuiat in ajun, dar la care se adauga si 2 catei de usturoi. P

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • supa de carne falsa
  • 2 catei de usturoi
  • 100 g de soia
  • 60 g HAAS amidon de gatit
  • 4 oua
  • boia

Mod de preparare

Mai intai se prepara o portie de "Supa de carne" falsa din fasolea alba uscata pusa la inmuiat in ajun, dar la care se adauga si 2 catei de usturoi. Pana se fierbe fasolea, se prajesc usor 100g cuburi de soia, se impart apoi in mod egal in farfurii adanci. Prajirea cuburilor de soia, inmuiate si ele din ajun, se face conform celor propuse la Compozitie din carne de soia. Se ia supa de pe foc, se scot boabele de fasole si zarzavaturile. Din lichidul ramas se umple un pahar de cca 100 ml in care se prelucreaza 60 g HAAS amidon de gatit. Compozitia de ingrosat se amesteca in supa ramasa, oala se pune din nou pe foc si mestecand continuu se fierbe 2 – 3 minute. Se ia de pe foc, se toarna peste cuburile de soia din farfurii si se la lasa sa se raceasca. In acest timp, se fierb 4 oua tari si se taie felii. Feliile de oua se asaza pe piftiile racite si astfel, se dau la frigider sa se intareasca. Persoanele amatoare de gusturi taranesti pot presara pe piftii putina boia. Se servesc reci. Se consuma cu paine la o masa cu un singur fel de mancare. Se pastreaza numai la frigider.
Alte retete vegetariene recomandate

Ciulama de ciuperci

Spanac cu orez

Mazare sote

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Pulpe de pui cu ciuperci

Pulpe de pui cu ciuperci
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca