Piure de spanac cu Miez de Lapte

Azi avem pentru voi o reteta de piure de spanac cu Miez de Lapte de la Delaco absoulut delicioasa! Mancarea de spanac cu lapte se prepara foarte usor si este delicioasa.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg spanac
  • 250 ml lapte
  • 2 linguri faina
  • 50 ml ulei
  • 4 catei usturoi
  • sare
  • 1 ou de persoana
  • Delaco Miez de Lapte

Mod de preparare

Azi avem pentru voi o reteta de piure de spanac cu Miez de Lapte de la Delaco absoulut delicioasa!

Pentru a o pregati, spala intai spanacul in mai multe ape , curata cotoarele, apoi pune-l la fiert in apa cu sare. Cand a fiert, strecoara-l cu un cutit si toaca-l marunt (se poate toca si cu masina de tocat sau robot).

Curata usturoiul si piseaza-l. Incinge 50 ml ulei, la care adaugi 2 linguri faina si 2 catei usturoi pisat, apoi pune si spanacul tocat. Amesteca si adauga 250 ml lapte, sare dupa gust si restul de usturoi pisat ramas. Lasa sa dea in cateva clocote pana piureul se ingroasa putin si apoi ia-l de pe foc.

 

Pofta buna!

 

Sursa retetei: http://www.bucatareselevesele.ro/retete-culinare/legume-si-fructe/piure-de-spanac-cu-miez-de-lapte.html


Piureul de spanac se serveste cu ou prajit alaturi de gustoasa brazica Miez de Lapte de la Delaco. Este un adevarat deliciu pe care familia ta il va adora!

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide