Azi avem pentru voi o reteta de piure de spanac cu Miez de Lapte de la Delaco absoulut delicioasa! Mancarea de spanac cu lapte se prepara foarte usor si este delicioasa.
Azi avem pentru voi o reteta de piure de spanac cu Miez de Lapte de la Delaco absoulut delicioasa!
Pentru a o pregati, spala intai spanacul in mai multe ape , curata cotoarele, apoi pune-l la fiert in apa cu sare. Cand a fiert, strecoara-l cu un cutit si toaca-l marunt (se poate toca si cu masina de tocat sau robot).
Curata usturoiul si piseaza-l. Incinge 50 ml ulei, la care adaugi 2 linguri faina si 2 catei usturoi pisat, apoi pune si spanacul tocat. Amesteca si adauga 250 ml lapte, sare dupa gust si restul de usturoi pisat ramas. Lasa sa dea in cateva clocote pana piureul se ingroasa putin si apoi ia-l de pe foc.
Pofta buna!
Sursa retetei: http://www.bucatareselevesele.ro/retete-culinare/legume-si-fructe/piure-de-spanac-cu-miez-de-lapte.html
Piureul de spanac se serveste cu ou prajit alaturi de gustoasa brazica Miez de Lapte de la Delaco. Este un adevarat deliciu pe care familia ta il va adora!
A sosit sezonul vezei .Toata lumea alearga sa puna la murat cat mai repede varza. Eu insa o sa va prezint o reteta...
Varza cu carne de porc la tuciDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti