Pnetru piureul de spanac simplu se fierbe spanacul si se toaca. Separat se prajeste usor faina cu o lingura de unt. Se stinge cu o ceasca sau doua de apa.
Pnetru piureul de spanac simplu se fierbe spanacul si se toaca. Separat se prajeste usor faina cu o lingura de unt. Se stinge cu o ceasca sau doua de apa in care a fiert spanacul. Se lasa sa dea cateva clocote, pana ce se obtine un sos gros ca o smantana. Se amesteca cu spanacul si se lasa sa mai fiarba putin, amestecand ca sa nu se prinda pe fund. In loc de rantasul cu faina, se poate adauga la spanac o ceasca buna de smantana in care s-a pus un praf de faina.
Piureul de spanac simplu se serveste cu ochiuri, crochete, friganele.
O reţetă românească pe care am pregătit-o de nenumărate ori, doar ca nu am scris reţeta. Sunt convinsă că...
Piftie de porc/racituriGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa