Pulpe de pui la punga

Pulpele de pui la cuptor am servit cu piure de cartofi cu spanac si salata verde. Pentru pulpe de pui la punga pulpele si aripile se spala bine si se sterg de apa.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 ciocanele
  • 4 aripi
  • 1 punga pentru cuptor
  • sare
  • piper
  • boia de ardei iute
  • rozmarin
  • condimente pentru pui
  • usturoi granulat

Mod de preparare

Pentru pulpe de pui la punga pulpele si aripile se spala bine si se sterg de apa. Condimentele se amesteca toate intr-un bol. Pulpele si aripile se ung cu ulei si se condimenteaza. Se aseaza carnea in punga si se leaga,se aseaza punga in tava si se inteapa din loc in loc. Se da tava la cuptor cca 60 min. Inainte cu 10 min sa fie gata,am taiat punga deasupra si am inlaturat-o.
Pulpele de pui la cuptor am servit cu piure de cartofi cu spanac si salata verde


Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide