Spaghetti cu dovlecei

1. Se toaca usturoiul in felii subtiri iar apoi se caleste in uleiul de masline extravirgin. 2. Cand uleiul este fierbinte se adauga dovlecelul taiat

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 350 g spaghtti
  • 4 linguri ulei de masline extravirgin
  • 2 catei de usturoi
  • 1 dovlecel proaspat
  • 1 leg patrunjel
  • sare
  • piper

Mod de preparare

1. Se toaca usturoiul in felii subtiri iar apoi se caleste in uleiul de masline extravirgin.

2. Cand uleiul este fierbinte se adauga dovlecelul taiat in rondele subtiri.

3. Se tin ingredientele la foc mic, intre 5-7 min.

4. Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.

5. Se pune apa la fiert. Dupa ce aceasta da in clocot se adauga sarea si spaghettile.

6. Se strecoara pastele si se toarna peste sosul obtinut mai inainte.
Se orneaza cu patrunjel tocat inainte de servire.

Pofta buna!

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide