Spaghetti cu dovlecei

1. Se toaca usturoiul in felii subtiri iar apoi se caleste in uleiul de masline extravirgin. 2. Cand uleiul este fierbinte se adauga dovlecelul taiat

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 350 g spaghtti
  • 4 linguri ulei de masline extravirgin
  • 2 catei de usturoi
  • 1 dovlecel proaspat
  • 1 leg patrunjel
  • sare
  • piper

Mod de preparare

1. Se toaca usturoiul in felii subtiri iar apoi se caleste in uleiul de masline extravirgin.

2. Cand uleiul este fierbinte se adauga dovlecelul taiat in rondele subtiri.

3. Se tin ingredientele la foc mic, intre 5-7 min.

4. Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.

5. Se pune apa la fiert. Dupa ce aceasta da in clocot se adauga sarea si spaghettile.

6. Se strecoara pastele si se toarna peste sosul obtinut mai inainte.
Se orneaza cu patrunjel tocat inainte de servire.

Pofta buna!

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...