Spaghetti cu dovlecei

1. Se toaca usturoiul in felii subtiri iar apoi se caleste in uleiul de masline extravirgin. 2. Cand uleiul este fierbinte se adauga dovlecelul taiat

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 350 g spaghtti
  • 4 linguri ulei de masline extravirgin
  • 2 catei de usturoi
  • 1 dovlecel proaspat
  • 1 leg patrunjel
  • sare
  • piper

Mod de preparare

1. Se toaca usturoiul in felii subtiri iar apoi se caleste in uleiul de masline extravirgin.

2. Cand uleiul este fierbinte se adauga dovlecelul taiat in rondele subtiri.

3. Se tin ingredientele la foc mic, intre 5-7 min.

4. Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.

5. Se pune apa la fiert. Dupa ce aceasta da in clocot se adauga sarea si spaghettile.

6. Se strecoara pastele si se toarna peste sosul obtinut mai inainte.
Se orneaza cu patrunjel tocat inainte de servire.

Pofta buna!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Farfalle la tigaie

Prin frigider tot cate putina sunca, salam uscat, cate putina branza de burduf si ementaler. Andrei cere mare si tare paste...

Farfalle la tigaie
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca