Spanac cu ciuperci la cuptor

Pentru spanacul cu ciuperci la cuptor se alege si se spala spanacul in mai multe ape. Se opareste in apa clocotita, cu sare. Se scurge apasand ca sa iasa toata apa.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg spanac
  • 150 g ciuperci
  • 3 linguri unt
  • 2 linguri branza rasa.

Mod de preparare

Pentru spanacul cu ciuperci la cuptor se  alege si se spala spanacul in mai multe ape. Se opareste in apa clocotita, cu sare. Se scurge apasand ca sa iasa toata apa si se pune intr-o cratita cu o lingura de unt. Separat se inabusa in unt ciupercile curatite si taiate felii. Se amesteca spanacul cu ciupercile, se adauga branza rasa si o lingura de unt. Se asaza intr-o forma rezistenta la foc, se presara branza si putin unt, se da cateva minute sa se rumeneasca deasupra.


Spanacul cu ciuperci la cuptor se serveste cald.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Paste Carbonara

Rapide si delicioase!

Paste Carbonara
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca