Sufleu de spanac cu smantana si branza

Pentru sufleul de spanac cu smantana si branza se fierbe spanacul si se toaca. Se infierbanta intr-o cratita o lingura de unt, se adauga faina.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg spanac
  • 2 linguri unt
  • 1/2 lingura faina
  • 1/2 ceasca smantana
  • 2 linguri branza rasa
  • 3 oua
  • sare.

Mod de preparare

Pentru sufleul de spanac cu smantana si branza se fierbe spanacul si se toaca. Se infierbanta intr-o cratita o lingura de unt, se adauga faina si se lasa sa se ingalbeneasca, se pune spanacul, se tine cateva minute pe foc si se adauga cate putin smantana, amestecand mereu. Se da la o parte si se amesteca cu branza rasa. Se potriveste de sare. Cand incepe sa se racoreasca, se adauga galbenusurile puse pe rand si la urma albusurile batute spuma. Se unge o forma bine cu unt si se toarna compozitia. Se stropeste cu unt, se presara brinza rasa si se da la cuptor. Se tine trei sferturi de ora la foc bun, pana creste frumos.


Sufleul de spanac cu smantana si branza se serveste in forma.

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Rulada cu cacao si portocala

Nu am multe sa va zic despre aceasta noua postare decat ca e perfecta pentru cafeaua de dimineata. Vedeti ca la mine e...

Rulada cu cacao si portocala
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa