Urs de mamaliga cu branza

Pentru ursul de mamaliga se face o mamaliga potrivit de tare. Este usor de pregatit si este gustoasa.

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g malai
  • 1  l apa
  • branza de burduf
  • 1 Iingurita sare.

Mod de preparare

Pentru ursul de mamaliga se face o mamaliga potrivit de tare. Se iau cu lingura bucati de marimea unui mar mijlociu, se umple fiecare cu o lingurita sau doua de branza de burduf. Se rotunjesc in mana. Se pun sa se coaca in spuza fierbinte. Sunt gata atunci cand au o culoare rumena pe afara, iar branza s-a topit inauntru.


Ursul de mamaliga se serveste cald.

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Aperitiv rulada cu carnati si mozzarella in aluat fraged

  Este minunată, servită ca aperitiv sau luată la pachet, această Ruladă cu cârnați și mozzarella în...

Aperitiv rulada cu carnati si mozzarella in aluat fraged
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa