Se ales urzicile, se spala in multe ape si se oparesc putin. Se trec apoi in apa calda si se fierb pana cand credeti ca sunt gata. Se strecoara si se
Se ales urzicile, se spala in multe ape si se oparesc putin.
Se trec apoi in apa calda si se fierb pana cand credeti ca sunt gata.
Se strecoara si se lasa sa se raceasca.
Se taie apoi cu un cutit (sau puteti sa le frecati cu lingura de lemn sau le bagati la blender).
Intr-o cratita se pune ulei la incins si se adauga urzicile. Se adauga si apa in care au fiert si se lasa pe foc.
Spre sfarsit se adauga mujdei si putina faina ca sa le ingroase.
Se servesc alaturi de ou ochi si mamaliguta.
Pofta buna!
Reteta Urzici a fost propusa de bulinuta pe forum culinar.ro
Alte retete cu urzici gasiti aici:
Urzici cu mamaliga,
Mincare de urzici,
Piure de urzici
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti