Se framanta aluatul sa ramana fin ,dupa care se lasa in frigider 15 min. Se unge o tava de copt cu putina margarina,se intinde aluatul nu prea gros,se
Se framanta aluatul sa ramana fin ,dupa care se lasa in frigider 15 min. Se unge o tava de copt cu putina margarina,se intinde aluatul nu prea gros,se incinge lerul,se pune peste aluat sos de rosii sau kethup sau pasta de tomate diluat cu apa,branzeturi,mezeluri,legume,carne fiarta in prealabil,etc. Nu exagerati sa incarcati foarte tare acest aluat. Daca vreti sa va iasa aluatul intodeauna atunci sa respectati reteta prin a cantari ingredientele.
De post sau de dieta sau pur si simplu sanatoasa!
Salata de vinete fara maionezaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa