Amestecam toate ingredientele in afara de spaghetti si ulei. Spaghetele fierte si scurse, le tavalim prin maglavaisul obtinut, formam cuiburi (in ret
Amestecam toate ingredientele in afara de spaghetti si ulei.
Spaghetele fierte si scurse, le tavalim prin maglavaisul obtinut, formam cuiburi (in reteta original scria sa se taie spaghetele cu foarfeca lungi de vreo 10 cm...eu am lasat asa cum erau)
Si prajim in putin ulei, pana devin putin sau mai mult...dupa placul individual, rumene.
Se servesc calde.
Alte retete recomandate:
Am facut pentru prima data, foarte bun a fost. Delicii de Paste
Creier paneGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa