Taiati bulbii de anghinare in jumatate. Incingeti uleiul de masline intr-o tigaie si adaugati usturoiul si cimbrul. Adaugati apoi anghinarea si caliti
Taiati bulbii de anghinare in jumatate. Incingeti uleiul de masline intr-o tigaie si adaugati usturoiul si cimbrul. Adaugati apoi anghinarea si caliti la foc mic, fara a lasa sa se rumeneasca, pana se inmoaie. Adaugati zeama de lamaie si mai caliti 1 minut. Puneti si smantana si cea mai mare parte din cantitatea de menta si fierbeti la foc mic timp de 1 minut, apoi luati de pe foc si adaugati jumatate din cantitatea de parmezan. Asezonati dupa gust cu putina sare si putin piper negru proaspat macinat. Intre timp, fierbeti pastele farfalle al dente sau 3-4 minute in apa cu sare. Amestecati-le cu sosul si serviti-le cu parmezanul si menta ramase.
Alte retete:
Placinta de dovleac
Cartofi la cuptor
Tocanita de pui
Descoperă alaturi de Andra Mihail rețeta delicioasă de mousse de căpșuni cu iaurt, un desert ușor și răcoritor...
Rețetă de mousse de căpșuni cu iaurt: Desert ușor și răcoritorPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura