Farfalle cu sos picant

Farfalle cu sos picant este o mancare de paste delicioasa cu carne de pui. Farfallele se fierb in apa cu sare. In timp ce se prepara pastele se prepara sosul picant.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g farfalle
  • 2 cepe
  • rosii
  • bulion
  • carne de pui
  • ardei iute
  • ketchup iute
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
  • oregano

Mod de preparare

Farfalle cu sos picant este o mancare de paste delicioasa cu carne de pui. Farfallele se fierb in apa cu sare. In timp ce se prepara pastele se prepara sosul picant. Intr-o tigaie se pune uleiul de masline si cand acesta este incins se adauga ceapa taiata julien. Cand ceapa este facuta se adauga ardei iute proaspat taiat marunt. Se adauga carnea de pui, iar apoi rosiile taiate cubulete si putin bulion. Cand sosul este aproape gata se adauga putin ketchup iute, precum si alte condimente.
Sosul se adauga peste farfalle si se serveste cald.

Sursa acestei retete este blogul culinar Retetele Anei.


Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...