Pentru fidea de ou delicios cu ciuperci se infierbinta o lingura de ulei, in care se caleste putin usturoiul si ciupercile spalate si taiate in lamele subtiri.
Pentru fidea de ou delicios cu ciuperci se infierbinta o lingura de ulei, in care se caleste putin usturoiul si ciupercile spalate si taiate in lamele subtiri. Dupa ce s-au calit se sareaza, se pipereaza si se pun la cuptor pentru 10 minute. Se adauga apoi zeama de lamaie si patrunjelul. Intre timp se fierbe fideaua, se strecoara, se pune pe un platou, se stropeste cu doua linguri de ulei si se amesteca cu ciupercile.
Pentru această rețetă rapidă și delicioasă am avut ca sursă de inspirație rețetele d-nei Mihaela, care pregătește...
Fructe de mare cu pastePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura