Pentru fidea de ou delicios cu ciuperci se infierbinta o lingura de ulei, in care se caleste putin usturoiul si ciupercile spalate si taiate in lamele subtiri.
Pentru fidea de ou delicios cu ciuperci se infierbinta o lingura de ulei, in care se caleste putin usturoiul si ciupercile spalate si taiate in lamele subtiri. Dupa ce s-au calit se sareaza, se pipereaza si se pun la cuptor pentru 10 minute. Se adauga apoi zeama de lamaie si patrunjelul. Intre timp se fierbe fideaua, se strecoara, se pune pe un platou, se stropeste cu doua linguri de ulei si se amesteca cu ciupercile.
Comanda serioasa, asa ca mama Leu a executat...:D
Tocana de cartofi noi cu afumaturaDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata