Fusilli cu ton si sos de rosii sunt bune pentru pranz sau cina, pentru ca se fac usor si sunt gata in cateva minute.
Mod de preparare:
Se pun pastele la fiert. In acest timp se pregateste sosul. Se pune uleiul in tigaie si se lasa sa se incinga. Se adauga bulionul. Se amesteca. Dupa care se adauga si tonul. Iar se amesteca. Daca intre timp s-au fiert pastele, se ia vasul de pe foc si se scurg pastele de apa. Se asaza pastele pe un platou sau o farfurie intinsa si sa adauga sosul cu ton peste ele.
Pofta buna!
Sursa acestei retete este blogul culinar Idei delicioase.
Fusili cu sos de rosii si ton se servesc calde.
M-am inspirat din reteta lui merisor,leurda nu se gaseste la italy :)) e pentru prima data cand fac mancare de spanac,eu...
Mancare de spanac cu ceapa verdePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura