Gnocchi cu unt

Gnocchi se fierb in apa cca 3 min. Se topeste untul intr-o tigaie, se adauga rozmarinul si usturoiul tocat. Peste ele se pun gnocchi si se soteaza in

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr gnocchi
  • 50 gr unt
  • 2-3 crengute de rozmarin
  • 3 catei de usturoi
  • 1 praf de sare

Mod de preparare

Gnocchi se fierb in apa cca 3 min. Se topeste untul intr-o tigaie, se adauga rozmarinul si usturoiul tocat. Peste ele se pun gnocchi si se soteaza in tigaie cca 5 min.

Se servesc ca atare sau garnitura la friptura.

Alte retete recomandate

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide