Paste cu conopida

Pastele se fierb in apa cu sare. Conopida se desface buchetele si se pune la fiert in apa cu sare si putin lapte pentru a ramine alba. Se lasa apoi sa

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g macaroane
  • 300 g conopida
  • 200 g brinza de oaie
  • o cutie smintina
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • 200 g cascaval
  • 200 g sunca

Mod de preparare

Pastele se fierb in apa cu sare. Conopida se desface buchetele si se pune la fiert in apa cu sare si putin lapte pentru a ramine alba. Se lasa apoi sa scurs intr-o sita. Brinza de oaie se rade si se amesteca cu smintina, un ou, sare si piper. Pastele, sunca fisii si conopida se pun in forma unsa. Se toarna deasupra compozitia de smintina si se presara cascavalul ras. Se coace 35-40 min.
Se servesc imediat.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa