Pastele cu rosii si gorgonzola sunt usor de gatit. Gasiti aceasta reteta de paste pe culinar.ro, alaturi de alte retete cu paste fainoase.
Pastele cu rosii si gorgonzola sunt usor de gatit. Pentru a prepara aceasta reteta de paste, se fierb pastele in apa clocotita cu sare. Separat, se amesteca smantana cu usturoiul tocat, 3 linguri apa in care au fiert pastele, sare si piper. Se taie rosiile jumatati, iar branza cuburi. Se incinge cuptorul la 200 grade. Pastele se trec prin jet de apa rece si se scurg. se asaza apoi intr-o forma de sufleu unsa si se amesteca impreuna cu rosiile si smantana. Se repartizeaza deasupra branza si se coace 10-15 minute la cuptor.
Pastele se servesc presarate cu frunze de busuioc.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii