Se fierb spaghetele, se strecoara si se dau in jet de apa rece. Se pune untul sau margarina intr-o tigaie, smantana lichida, branza topita si cascaval
Se fierb spaghetele, se strecoara si se dau in jet de apa rece. Se pune untul sau margarina intr-o tigaie, smantana lichida, branza topita si cascavalul vegetal ras. Dupa obtinerea sosului, se introduc pastele si se amesteca, iar la sfarsit se adauga galbenusul crud se amesteca energic. Se poate pune si oul intreg dar impune risc ...oul daca nu e foarte repede amestecat nu se omogenizeaza. Se sareza dupa gust.
Se servesc fierbinti.
Am vazut undeva pe site si am zis sa incerc. Nu am regretat. Foarte bune au fost.
Aperitiv chiftelute cu maioneza si ceapaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti