Se pun la fiert, intr-o oala, 1,5 l de apa cu un praf de sare si 1 lg de ulei de floarea soarelui (daca pastele nu va inspira incredere ca nu se vor l
Se pun la fiert, intr-o oala, 1,5 l de apa cu un praf de sare si 1 lg de ulei de floarea soarelui (daca pastele nu va inspira incredere ca nu se vor lipi).
Cand apa a fiert, adaugati pasta si fierbeti conform instructiunilor. Daca o doriti "al dente”, va trebui sa o luati de pe foc cu un minut inainte.
Scurgeti pasta de apa in care a fiert.
Tocati marunt usturoiul si caliti-l, la foc mic, in uleiul de masline. Cand usturoiul s-a inmuiat, adaugati tonul scurs de ulei si, mestecand incontinuu, caliti tonul (tonul putin calit ii da un gust mult mai bun sosului) – cam 3 min.
Adaugati bulionul si mai fierbeti, la foc mic, 2-3 min.
Uniti 2/3 din sos cu pasta si pastati restul pentru ca fiecare sa isi mai adauge, dupa gust.
Cald, la felul principal.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa