Piroge cu sunca

Aluatul se intinde de o grosime de 1/2 cm. sub forma rorunda. Tava se clateste cu apa rece si se aseaza aluatul, iar marginile aluatului se ung cu ou

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pac aluat foietaj (cca. 450g)
  • 200g sunca Kaiser-in buc. taiata
  • 100g brinza (cascaval) ras
  • 3 ls mustar
  • 1 galbenus ou
  • 8 ls smintina
  • 80 g orez-fiert
  • 1 ou pt. uns

Mod de preparare

Aluatul se intinde de o grosime de 1/2 cm. sub forma rorunda.

Tava se clateste cu apa rece si se aseaza aluatul, iar marginile aluatului se ung cu ou batut.

Sunca, brinza, orezul, mustarul, smintina si galbenusul de ou, se amesteca bine si se toarna pe jumatate din aluat.

Cu cealalta jumatate se acopera umplututa si marginile se preseaza bine.

Totul se unge cu restul de ou batut, si cu o scobitoare se impunge din loc in loc aluatul.

Totul se coace in cuptor la o temp. 220 grade C cam 30 min.
Se serveste cu SALATA VERDE s-au dupa gustul fiecaruia.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...