Piroge cu sunca

Aluatul se intinde de o grosime de 1/2 cm. sub forma rorunda. Tava se clateste cu apa rece si se aseaza aluatul, iar marginile aluatului se ung cu ou

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pac aluat foietaj (cca. 450g)
  • 200g sunca Kaiser-in buc. taiata
  • 100g brinza (cascaval) ras
  • 3 ls mustar
  • 1 galbenus ou
  • 8 ls smintina
  • 80 g orez-fiert
  • 1 ou pt. uns

Mod de preparare

Aluatul se intinde de o grosime de 1/2 cm. sub forma rorunda.

Tava se clateste cu apa rece si se aseaza aluatul, iar marginile aluatului se ung cu ou batut.

Sunca, brinza, orezul, mustarul, smintina si galbenusul de ou, se amesteca bine si se toarna pe jumatate din aluat.

Cu cealalta jumatate se acopera umplututa si marginile se preseaza bine.

Totul se unge cu restul de ou batut, si cu o scobitoare se impunge din loc in loc aluatul.

Totul se coace in cuptor la o temp. 220 grade C cam 30 min.
Se serveste cu SALATA VERDE s-au dupa gustul fiecaruia.

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Legume umplute cu pui

Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...

Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...

Parteneri
Bucataras.RO

Mancare de spanac cu ceapa verde

M-am inspirat din reteta lui merisor,leurda nu se gaseste la italy :)) e pentru prima data cand fac mancare de spanac,eu...

Mancare de spanac cu ceapa verde
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise