Piroge cu sunca

Aluatul se intinde de o grosime de 1/2 cm. sub forma rorunda. Tava se clateste cu apa rece si se aseaza aluatul, iar marginile aluatului se ung cu ou

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pac aluat foietaj (cca. 450g)
  • 200g sunca Kaiser-in buc. taiata
  • 100g brinza (cascaval) ras
  • 3 ls mustar
  • 1 galbenus ou
  • 8 ls smintina
  • 80 g orez-fiert
  • 1 ou pt. uns

Mod de preparare

Aluatul se intinde de o grosime de 1/2 cm. sub forma rorunda.

Tava se clateste cu apa rece si se aseaza aluatul, iar marginile aluatului se ung cu ou batut.

Sunca, brinza, orezul, mustarul, smintina si galbenusul de ou, se amesteca bine si se toarna pe jumatate din aluat.

Cu cealalta jumatate se acopera umplututa si marginile se preseaza bine.

Totul se unge cu restul de ou batut, si cu o scobitoare se impunge din loc in loc aluatul.

Totul se coace in cuptor la o temp. 220 grade C cam 30 min.
Se serveste cu SALATA VERDE s-au dupa gustul fiecaruia.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa