Pizza a la Monika este varianta mea de pizza, o varianta lejera, delicioasa si extrem de satioasa, care poate fi impartita cu prietenii si cu cei dragi.
Se framanta aluatul adaugand faina, drojdia, uleiul, apa si un pic de zahar si sare. Se lasa la dospit 40-50 de minute. Dupa care se intinde aluatul se unge cu bulion amestecat cu condimente pentru pizza. Se presara cu salam, ciuperci, cascaval taiate, porumb sau masline si totul se unge cu un ou batut. Se baga in cuptorul preincalzit si se lasa aproximativ 30 de minute. Se scoate din cuptor si se poate servi fiind o foarte gustos si consistent! Pofta buna! :)
Pizza se serveste calda, cu ketchup sau maioneza.
Poftă de nachos? Încearcă sosul cremos cu spanac și cremă de brânză pregătit de Andra Mihail....
Reteta de sos pentru nachos cu spanac si crema de branzaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti