Pizza '4 anotimpuri'

Aluatul se prepara, se intinde si se unge uniform cu pasta de tomate, apoi se presara cu oregano si parmezan. Se incalzeste cuptorul la 220*C, se opar

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 aluat fraged (frantuzesc)
  • 4 linguri pasta de tomate
  • 1 lingura oregano
  • 6 linguri parmezan (cascaval ras)
  • 8 rosii oparite
  • 100 gr. creveti
  • 100 gr. carne de pasare sau de scoica
  • 100 gr. sunca fiarta taiata fisii
  • 100 gr. salam
  • 1 conserva mica de ciuperci
  • cuite o jumatate de ardei rosu si verde taiti fisii
  • sare
  • piper macinat proaspat
  • 200 gr. mozzarella

Mod de preparare

Aluatul se prepara, se intinde si se unge uniform cu pasta de tomate, apoi se presara cu oregano si parmezan. Se incalzeste cuptorul la 220*C, se oparesc rosiile, se decojesc si se asaza pe aluatul taiat felii. Crevetii, scoicile sau carnea de pasare, (in fisii), sunca, salamul, ciupercile si ardeii se astern peste rosii, se condimenteaza cu sare si piper. Se acopera cu mozzarella si se pune in cuptor pentru 15-20 de minute
Se serveste cu vin sec, rosu

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Legume umplute cu pui

Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...

Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...

Parteneri
Bucataras.RO

Oua in purgatoriu

Am vazut intamplator pe facebook aceasta reteta, dar sub alta denumire, si mi-a placut foarte mult cum arata, asa ca am zis...

Oua in purgatoriu
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise