Pizza cu ardei si ciuperci se face extrem de rapid. Pentru aceasta reteta de pizza folositi ciuperci proaspate si nu din conserva.
Pentru blatul de pizza dizolvam sarea, zaharul si drojdia in 250 ml apa calduta, punem trei linguri cu ulei si adaugam trepatat faina, framantand pana cand obtinem un aluat tare si putin elastic.
Lasam aluatul la crescut 30-40 minute, apoi tapetam blatul cu faina si intindem aluatul in forma si dimensiunea dorit.
Pentru topping am taiat cascavalul, cipercile, ardeiul, sunca, am batut 3 oua. Am asezat mai intai sunca presata, apoi cipercile, apoi ardeiul, maslinele, cascavalul si la final ouale.
Dupa ce cuptorul s-a incins, introducem pizza si o lasam la copt intre cinci si zece minute la 200 grade C.
Pizza cu ardei si ciuperci o serviti calda cu sos de rosii sau sos picant.
Am mai preparat eu paine cu mei. Imi place textura crocanta a boabelor de mei in paine. Japonezii folosesc painea cu...
Paine cu faina integrala si meiGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa