Pizza cu ceapa

Prepara un aluat de pizza conform retetei de "Pizza cu ciuperci". In timp ce se coace blatul, feliaza subtire 100 g de ceapa rosie si caleste-o in 2 l

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Aluat de pizza
  • 100 g ceapa rosie
  • 2 linguri ulei
  • 60 g ketchup
  • parmezan ras

Mod de preparare

Prepara un aluat de pizza conform retetei de "Pizza cu ciuperci". In timp ce se coace blatul, feliaza subtire 100 g de ceapa rosie si caleste-o in 2 linguri de ulei, pana devine sticloasa. Unge aluatul de pizza pe jumatate copt cu 60 g de ketchup si aseaza uniform ceapa calita. Rade cascaval deasupra si lasa-o la cuptor pana cand acesta se topeste. In locul parmezanului poti folosi si branza de oaie rasa, si in loc de ketchup poti folosi bulion amestecat cu smantana. Daca pe ketchup asezi mazare, porumb sau alte legume fierte, obtii o pizza delicioasa cu legume. Poti folosi si amestecul de legume mexican pe care il gasesti in comert si care contine: mazare, porumb, cubulete de morcov si ardei. Cantitatea necesare este de 200 g.

Nu este recomandat sa pregatesti bulion sau ketchup in casa, deoarece acesta nu poate fi comparat cu cel din comert.
Alte preparate culinare recomandate

Ciuperci umplute

Tocanita de pui

Spaghete ciuperci

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide