Pizza cu crusta de zucchini, altfel de pizza

Aceasta reteta o am de pe un site american in care se zicea ca reteta este din Italia. Noua ne-a placut foarte mult aceasta pizza fara aluat. Sper sa va placa si voua.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente
  • Crusta de zucchini
  • 630 g zucchini
  • 70 g pesmet
  • 2-3 oua
  • 2
  • 5 linguri faina
  • 1lingura fara varf sare
  • piper
  • busuioc
  • oregano
  • Umplutura
  • 250 g ciuperci proaspete/conserva
  • 450 ml sos rosii
  • 1/2 ceapa
  • 1 ardei verde
  • 15 masline fara samburi
  • 400 g mozzarella

Mod de preparare

Mod preparare:
Zucchinii se dau prin razatoare si se amesteca cu sare si se lasa 5 minute si apoi se scurg de apa lasata si se amesteca cu pesmetul, faina, condimentele si cu oulele batute ca la omleta.
Compozitia se aseaza intr-o tava unsa sau tapetata cu hartie de copt si se pune la cuptor 350F/180C pt 25 minute. Intre timp se prajesc ciupercile cu ceapa in 2 linguri de ulei pana isi lasa din apa. 
Aici este crusta de zucchini scoasa din cuptor si ingredintele ce urmeaza sa fie presarate.Dupa ce s-a scos tava cu zucchini se pune deasupra jumatate din sosul de rosii, apoi peste, jumatate din mozzarella, apoi ciupercile, ardeiul, maslinele si la urma se pune cealalata portie de sos de rosii si ce a mai ramas din mozzarella, si se da la cuptor pt 15 min.


Pizza cu crusta de zucchini se serveste calda, alaturi de o halba de bere.

Reteta de pizza cu crusta de zucchini a fost propusa pe forumul Culinar.ro de Retele Familiei.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Luscos ardelenesc

"Retete de Pasti"  M-am inspirat de la stimata doamna Chef Sylvia Boutiere. 

Luscos ardelenesc
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca