Pizza de casa

Pizza de casa este delicioasa si sanatoasa. Trebuie doar sa pregatiti blatul de pizza. Reteta este aproape identica cu reteta pentru aluat de paine.

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Aluat:
  • 300g faina
  • 60 ml ulei
  • 2oo ml lapte
  • 15 g drojdie
  • sare
  • Umplutura:
  • 150 g sunca presata
  • 75 g ciuperci (din conserva)
  • 150 g masline
  • 1 castravete verde
  • 200 g cascaval
  • 30 ml ulei
  • cimbru
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Pizza de casa este delicioasa si sanatoasa. Trebuie doar sa pregatiti blatul de pizza. Reteta este aproape identica cu reteta pentru aluat de paine. Din faina, lapte, ulei, drojdie si putina sare se prepara o coca, se lasa sa creasca cel putin o ora, se framanta din nou, se intinde cu sucitorul si se aseaza intr-o tava unsa cu ulei. Se unge aluatul pe deasupra cu ulei, se pune sunca taiata bucati, ciupercile taiate felii, maslinele taiate, castravetii felii, se presara cimbru, sare si piper dupa gust. Se rade cascaval. Se lasa sa creasca 30 minute, apoi se da tava la cuptor si se coace la un foc potrivit.


Pizza de casa se serveste calda, cu ketchup pe deasupra.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...