Pizza de casa

Pizza de casa este delicioasa si sanatoasa. Trebuie doar sa pregatiti blatul de pizza. Reteta este aproape identica cu reteta pentru aluat de paine.

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Aluat:
  • 300g faina
  • 60 ml ulei
  • 2oo ml lapte
  • 15 g drojdie
  • sare
  • Umplutura:
  • 150 g sunca presata
  • 75 g ciuperci (din conserva)
  • 150 g masline
  • 1 castravete verde
  • 200 g cascaval
  • 30 ml ulei
  • cimbru
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Pizza de casa este delicioasa si sanatoasa. Trebuie doar sa pregatiti blatul de pizza. Reteta este aproape identica cu reteta pentru aluat de paine. Din faina, lapte, ulei, drojdie si putina sare se prepara o coca, se lasa sa creasca cel putin o ora, se framanta din nou, se intinde cu sucitorul si se aseaza intr-o tava unsa cu ulei. Se unge aluatul pe deasupra cu ulei, se pune sunca taiata bucati, ciupercile taiate felii, maslinele taiate, castravetii felii, se presara cimbru, sare si piper dupa gust. Se rade cascaval. Se lasa sa creasca 30 minute, apoi se da tava la cuptor si se coace la un foc potrivit.


Pizza de casa se serveste calda, cu ketchup pe deasupra.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Spirala cu vinete si carne

Daca Bivolaru are spirala, de ce sa nu am si eu...care se baga la o spirala spiritualo-gustativa...:))

Spirala cu vinete si carne
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca