Pizza de Strasbourg

Se preincalzeste cuptorul la 200°C. La de cascaval se adauga salata sau amestec de condimente de peste. Ceapa se taie marunt iar slanina se taie c

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 150 g cascaval
  • salata sau amestec condimente de peste
  • 1 ceapa mica
  • 1 felie de slanina cu carne
  • 4 linguri cascaval ementhal ras
  • 1 legatura patrunjel taiat
  • 1 foaie mare sau doua foi mici de pizza

Mod de preparare

Se preincalzeste cuptorul la 200°C. La de cascaval se adauga salata sau amestec de condimente de peste. Ceapa se taie marunt iar slanina se taie cubulete mici. de cascaval se intinde pe foaia (foile) de pizza, se presara ceapa si slaninuta, patrunjelul taiat marunt si cascavalul ementhal ras.

Se da la cuptor si se tine pana la coacere.
Alte retete

Spanac la cuptor

Placinta cu spanac

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca