Pizza de Strasbourg

Se preincalzeste cuptorul la 200°C. La de cascaval se adauga salata sau amestec de condimente de peste. Ceapa se taie marunt iar slanina se taie c

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 150 g cascaval
  • salata sau amestec condimente de peste
  • 1 ceapa mica
  • 1 felie de slanina cu carne
  • 4 linguri cascaval ementhal ras
  • 1 legatura patrunjel taiat
  • 1 foaie mare sau doua foi mici de pizza

Mod de preparare

Se preincalzeste cuptorul la 200°C. La de cascaval se adauga salata sau amestec de condimente de peste. Ceapa se taie marunt iar slanina se taie cubulete mici. de cascaval se intinde pe foaia (foile) de pizza, se presara ceapa si slaninuta, patrunjelul taiat marunt si cascavalul ementhal ras.

Se da la cuptor si se tine pana la coacere.
Alte retete

Spanac la cuptor

Placinta cu spanac

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide