O reteta puti mai migaloasa dar rezultatul este foarte gustos.
Se amesteca faina cu drojdia dizolvata, sare si apa calda si se framanta putin si se adauga uleiul si se continua cu framantatul pana cand aluatul nu se mai lipeste de maini. Se lasa la dospit cam 30 minute apoi aluatul se intinde in foaie subtire si se decupeaza in cercuri.
Pe fiecare cerc se adauga ketchup, cate o felie de salam si cascaval taiat subtire si ciupercile si ardeiul taiat julien. Se aseaza cercurile intr-o tava si se introduc la cuptor circa 40 minute.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii