Vinetele, dovleceii si ardeii se feliaza si se inmoaie pe gratar, iar mozzarela se rade. Drojdia se amesteca cu zaharul si 100 ml apa cald. Cand s-a d
Vinetele, dovleceii si ardeii se feliaza si se inmoaie pe gratar, iar mozzarela se rade. Drojdia se amesteca cu zaharul si 100 ml apa cald. Cand s-a dospit, se adauga faina, sarea, uleiul si 300 ml apa calda, se framanta si se lasa la crescut. Se amesteca toate ingedientele cu piureul de rosii, formand astfel sosul. Se ia 250 gr aluat, se formeaza o chifla si se intinde pe planseta pana la grosimea de 6-7 mm, dupa care se pune intr-o tava. Pe blatul de pizza se intinde sosul de rosii, se presara mozzarela, se pun vinetele, dovleceii si ardeiul, se presara porumb si busuioc, se stropeste cu ulei si se introduce in cuptorul incins, pentru 7-8 minute.
Se serveste taiata felii, calda.
Alte retete culinare:
Spaghete carbonara
Placinta de dovleac
Rulada de porc
Va prezint o alta varianta de preparare a borsului taranesc. Prima varianta este dupa carte si o gasiti aici ...
Bors taranesc de coada de vitel IIDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata