Vinetele, dovleceii si ardeii se feliaza si se inmoaie pe gratar, iar mozzarela se rade. Drojdia se amesteca cu zaharul si 100 ml apa cald. Cand s-a d
Vinetele, dovleceii si ardeii se feliaza si se inmoaie pe gratar, iar mozzarela se rade. Drojdia se amesteca cu zaharul si 100 ml apa cald. Cand s-a dospit, se adauga faina, sarea, uleiul si 300 ml apa calda, se framanta si se lasa la crescut. Se amesteca toate ingedientele cu piureul de rosii, formand astfel sosul. Se ia 250 gr aluat, se formeaza o chifla si se intinde pe planseta pana la grosimea de 6-7 mm, dupa care se pune intr-o tava. Pe blatul de pizza se intinde sosul de rosii, se presara mozzarela, se pun vinetele, dovleceii si ardeiul, se presara porumb si busuioc, se stropeste cu ulei si se introduce in cuptorul incins, pentru 7-8 minute.
Se serveste taiata felii, calda.
Alte retete culinare:
Spaghete carbonara
Placinta de dovleac
Rulada de porc
Este un "dulce" foarte usor de facut, dar care necesita sa stea mult timp la cuptor, cel putin la al meu. Este...
Crema de zahar arsOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj