Salata de paste este foarte simplu de preparat. Pentru aceasta reteta de salata aveti nevoie de paste penne, maioneza, ton, ardei, ceapa si rucola.
Se fierb pastele conform indicatiilor de pe ambalaj. Intre timp se amesteca intr-un bol maioneza cu sucul de lamaie si o lingura de ulei de la ton. Se adauga tonul bucatele si se amesteca cu restul de ingrediente. Se scurg pastele, apoi se adauga peste amestecul din bol, impreuna cu ceapa si ardeii tocati marunt. Se decoreaza cu frunze de rucola.
Mancarea se serveste calda.
Alte retete culinare:
Iahnie de fasole
Sarmale de post
Legume la cuptor
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii