Salata de paste este foarte simplu de preparat. Pentru aceasta reteta de salata aveti nevoie de paste penne, maioneza, ton, ardei, ceapa si rucola.
Se fierb pastele conform indicatiilor de pe ambalaj. Intre timp se amesteca intr-un bol maioneza cu sucul de lamaie si o lingura de ulei de la ton. Se adauga tonul bucatele si se amesteca cu restul de ingrediente. Se scurg pastele, apoi se adauga peste amestecul din bol, impreuna cu ceapa si ardeii tocati marunt. Se decoreaza cu frunze de rucola.
Mancarea se serveste calda.
Alte retete culinare:
Iahnie de fasole
Sarmale de post
Legume la cuptor
Cui nu-i place placinta cu branza? Sigur aveti amintiri placute din copilaria voastra cu aceasta placinta fie dulce, fie...
Aperitiv placinta dobrogeanaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj