Se fierb pastele dupa instructiunile de pe ambalaj, apoi le racim clatindu-le cu apa rece. Intre timp, taiem rosiile, le amestecam cu pastele, cu mozz
Se fierb pastele dupa instructiunile de pe ambalaj, apoi le racim clatindu-le cu apa rece. Intre timp, taiem rosiile, le amestecam cu pastele, cu mozzarella, asezonam cu sare, piper, dupa gust, frunze de busuioc, rozmarin si usturoi, taiate. Turnam putin ulei de masline, stropim cu otet balsamic si o dam la rece.
Se serveste rece.
Alte retete spaghete recomandate
Crutoane de paine
Paste cu spanac
Pui cu galuste
Un desert rapid, ușor și tare bun.
Desert sufleu de branza cu capsuniOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj