Pentru reteta de spaghete bologneze traditionale spaghetele se fierb. Ceapa si usturoiul se toaca, ardeiul si morcovul se taie cubulete si se calesc in ulei.
Pentru spaghete bologneze traditionale spaghetele se fierb.Ceapa si usturoiul se toaca,ardeiul si morcovul se taie cubulete si se calesc in ulei cam 5 minute impreuna cu carnea tocata. Se adauga bulionul, putina vegeta, dafin,busuioc tocat , putina apa si se lasa sa fiarba 10 -15 min. incet, sub capac.
Se condimenteaza si se serveste cu spaghete.
Spaghetele cu sos bolognese se servesc cu parmezan proaspat ras, si cu frunze de busuioc.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii