Spaghete cu branza

Se fierb spaghetele in apa cu sare o jumatate de ora, dupa care se spala cu apa rece si se scurg. Se unge o forma de sticla incasabila cu o lingura d

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g spaghete
  • 200 g branza sarata
  • 200 g branza de vaci
  • 2 linguri de unt
  • 2 linguri de zahar
  • 3 oua

Mod de preparare

Se fierb spaghetele in apa cu sare o jumatate de ora, dupa care se spala cu apa rece si se scurg.

Se unge o forma de sticla incasabila cu o lingura de unt, se rastoarna spaghetele amestecate cu branza sarata si branza de vaca, se acopera amestecul cu ouale batute spuma, cu o lingurita de sare si cu 2 linguri de zahar.

Forma se introduce in cuptor, cu bucatele mici de unt deasupra, si se tine o jumatate de ora la foc potrivit. Cand spaghetele sunt rumenite usor, se scoate forma si se servesc calde, pudrate cu zahar sau acoperite cu cascaval ras.
Pofta buna!

Va recomandam si alte retete culinare:

Chiftelute de dovlecei

Dovlecei gratinati

Budinca de dovlecei

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...