Spaghete cu branza

Se fierb spaghetele in apa cu sare o jumatate de ora, dupa care se spala cu apa rece si se scurg. Se unge o forma de sticla incasabila cu o lingura d

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g spaghete
  • 200 g branza sarata
  • 200 g branza de vaci
  • 2 linguri de unt
  • 2 linguri de zahar
  • 3 oua

Mod de preparare

Se fierb spaghetele in apa cu sare o jumatate de ora, dupa care se spala cu apa rece si se scurg.

Se unge o forma de sticla incasabila cu o lingura de unt, se rastoarna spaghetele amestecate cu branza sarata si branza de vaca, se acopera amestecul cu ouale batute spuma, cu o lingurita de sare si cu 2 linguri de zahar.

Forma se introduce in cuptor, cu bucatele mici de unt deasupra, si se tine o jumatate de ora la foc potrivit. Cand spaghetele sunt rumenite usor, se scoate forma si se servesc calde, pudrate cu zahar sau acoperite cu cascaval ras.
Pofta buna!

Va recomandam si alte retete culinare:

Chiftelute de dovlecei

Dovlecei gratinati

Budinca de dovlecei

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...