Se pune intr-o oala apa cu sare si se lasa pe foc sa fiarba. Cand apa clocoteste, se pun spaghetele intregi, sau rupte in bucati si se lasa sa fiarba
Se pune intr-o oala apa cu sare si se lasa pe foc sa fiarba. Cand apa clocoteste, se pun spaghetele intregi, sau rupte in bucati si se lasa sa fiarba 10 minute. Se scurg de apa, punandu-se intr-o strecuratoare si se limpezesc cu apa rece. Se unge o cratita bine cu unt. Se amesteca cu branza rasa si se pune 10 minute la cuptor.
Se serveste calda.
Alte retete culinare recomandate
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii