Spaghete cu ceapa rosie, tomate si busuioc

In timp ce spaghetele se fierb in apa clocotita si sarata, tocati ceapa, rosiile si busuiocul. Caliti usor, timp de 5 minute, in cateva linguri de ul

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 450 gr spaghete uscate
  • 1 ceapa rosie
  • ulei de masline
  • 350 gr rosii
  • 3 linguri otet balsamic
  • sare
  • piper negru proaspat macinat
  • frunze de busuioc
  • 150 gr parmezan ras sau branza pecorino

Mod de preparare

In timp ce spaghetele se fierb in apa clocotita si sarata, tocati ceapa, rosiile si busuiocul. Caliti usor, timp de 5 minute, in cateva linguri de ulei de masline, ceapa. Adaugati rosiile si otetul, apoi adaugati pastele. Asezonati si incorporati si busuiocul.


Se serveste cu parmezan sau branza pecorino presarate deasupra.

Alte retete culinare:

Placinta cu dovleac

Papanasi fierti

Supa de rosii

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...