In timp ce spaghetele se fierb in apa clocotita si sarata, tocati ceapa, rosiile si busuiocul. Caliti usor, timp de 5 minute, in cateva linguri de ul
In timp ce spaghetele se fierb in apa clocotita si sarata, tocati ceapa, rosiile si busuiocul. Caliti usor, timp de 5 minute, in cateva linguri de ulei de masline, ceapa. Adaugati rosiile si otetul, apoi adaugati pastele. Asezonati si incorporati si busuiocul.
Se serveste cu parmezan sau branza pecorino presarate deasupra.
Alte retete culinare:
Placinta cu dovleac
Papanasi fierti
Supa de rosii
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa