Pentru aceasta reteta de paste aveti nevoie de spaghete, menta, busuioc, marar verde, usturoi, pesmet, seminte de pin si stafide.
Se toaca marunt frunzele de busuioc, menta si marar. Se amesteca cu usturoiul drobit, pesmetul, semintele de pin si stafidele. Se adauga dupa gust, sare si piper, zeama de lamaie si ulei de masline. Separat, se fierbe spaghetele al dente, in apa cu sare, se scurg si se pun pe un platou. Se toarna peste spaghete sosul preparat si se amesteca usor.
Mancarea se serveste imediat.
Alte retete:
Ciulama de ciuperci cu mamaliguta
Sarmale de post
Iahnie de fasole
Ideea de legume la gratar am luat-o de la Bucatarul Maniac - Cristian Borod si tare mi-a placut, cu deosebirea ca el a...
Pui, cu legume la gratarGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa