Ceapa, ardeiul, rosia se taie marunt si se calesc in ulei. Se adauga boiaua si se amesteca. Carnea taiat felii se pune peste ghiveci. Se stinge cu pu
Ceapa, ardeiul, rosia se taie marunt si se calesc in ulei.
Se adauga boiaua si se amesteca. Carnea taiat felii se pune peste ghiveci. Se stinge cu putina apa si se fierbe inabusit. Cand carnea este pe jumatate fiarta, se adauga vinul. Intre timp, se curata fasolea verde fara a o rupe si se fierbe in apa sarata ( sau cu un cub de supa de carne).
Spaghetele se fierb in apa sarata. Cand toate sunt gata, spaghetele se asaza in mijlocul farfuriei inconjurate de fasolea verde formand un cuib in mijlocul caruia se face loc pentru tocanita. Este un preparat foarte aspectuos si foarte gustos.
Alte retete mancare
recomandate
Ciulama de ciuperci
Dovlecei umpluti
Tocanita de pui
Mi-au placut mult galustele bavareze, cand le-am descoperit preparand o reteta de la Sidy, pentru provocarea Week-end cu...
Supa de rosii cu galuste bavarezeGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa