Se pune apa la fiert intro oala mare se adauga sare. Cand incepe sa fiarba apa se adauga pasta. Pentru sos: se pune untul intr-o tigaie, se adauga dov
Se pune apa la fiert intro oala mare se adauga sare. Cand incepe sa fiarba apa se adauga pasta. Pentru sos: se pune untul intr-o tigaie, se adauga dovlecei taiati cubulete si se prajesc pana prind culoare aurie. Intr-o farfurie se pun galbenusurile de ou, sare, mult piper, parmezanul si smantana. Se amesteca bine totul. Cand s-a fiert past se strecoara si se pune peste dovlecei (nu se spala) si se amesteca bine pe foc. Se stinge focul si se adauga galbenusurile cu smantana... si se amesteca din nou totul. Trebuie sa ramana cremos sosul nu uscat.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa