In primul rand, scoateti mazarea si fasolea lata din pastai. Puneti mazare si fasolea in apa clocotita, nesarata si lasati-o sa se inmoaie. Luati juma
In primul rand, scoateti mazarea si fasolea lata din pastai. Puneti mazare si fasolea in apa clocotita, nesarata si lasati-o sa se inmoaie. Luati jumatate din cantitatea de mazare si fasole. Zdrobiti-le si tocati-le pana cand devin aproape moi. Puneti uleiul de masline si usturoiul intr-o tigaie cu fundul gros aproape incinsa. Caliti cateva clipe, fara sa se rumeneasca, apoi adaugati mazarea si fasolea zdrobite. Amestecati aproximativ 1 minut, apoi adaugati smantana si restul de mazare si fasole lata. Puneti menta si lasati sa fiarba la foc mic. Adaugati jumatate din parmezan si asezonati daca e nevoie. Intre timp, fierbeti al dente pastele tagliatelle in apa cu sare si adaugati-le peste sos cat sa le cuprinda.
Se serveste cu parmezan ras, presarat deasupra.
Alte retete:
Placinta de dovleac
Chiftele
Ardei umpluti
Un desert de care am fost atrasa inca din copilarie!!! M-am inspirat dupa reteta dragei mele Jamila. Pentru...
Savarine - 3 ani de BucatarasIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.